Wat biedt ROS Brussel?

Bent u op zoek naar informatie over ruimtelijke ordening en stedenbouw in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Wil u ook op elk moment beschikken over de meest recente wetgeving? Dan is ROS Brussel de databank die u nodig heeft.
 

Updateberichten via e-mail

Is er een belangrijke wijziging in de wetgeving? Verandert er iets in de regelgeving van de domeinen die u interesseren? Dan brengt ROS Brussel u daarvan op de hoogte. Deze e-mailupdates zorgen ervoor dat u meteen mee bent en onmiddellijk naar de nieuwe of bijgewerkte tekst kunt doorklikken.

Op uw maat

U gebruikt ROS Brussel op de manier die het best past bij uw organisatie en uw informatienoden. Bovendien is de wetgeving automatisch zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar.

Wil u toegang voor meerdere gebruikers binnen uw organisatie? Dan biedt ROS Brussel u de mogelijkheid om te werken via login/paswoord of via IP-herkenning.

Steeds up-to-date

Een uitgebreide redactie zorgt ervoor dat de wetgeving op ROS Brussel wordt aangepast van zodra deze in het Belgisch Staatsblad verschenen is. Op de website kan u steeds de laatste update datum raadplegen.

Gemakkelijk te personaliseren

ROS Brussel is een werkinstrument. U wil de informatie dan ook naar uw eigen hand kunnen zetten en kunnen integreren in uw eigen dossiers, verslagen of rapporten. En dat kan!

Wat zijn zoal de mogelijkheden?
  • Aanduiden van favoriete (veelgebruikte) wetgeving via het 'vlaggen'
  • Toevoegen van eigen notities en documenten
  • Mogelijkheid om informatie uit de databank in uw eigen documenten te kopiëren en te plakken
  • Printen van specifieke teksten
  • Zoeken naar relevante woorden uit teksten via een intuïtieve zoekmachine met uitgebreide filtermogelijkheden
  • Via hyperlinks doorklikken naar andere relevante teksten in ROS Brussel of in Belgische databanken
  • ...

Bruikbaar op alle devices

ROS Brussel kan u overal raadplegen via www.ros-brussel.be. Bent u onderweg en wil u mobiel bepaalde informatie opzoeken? Geen probleem! Ook op tablet en smartphone vindt u op de kortst mogelijke tijd de info die u nodig hebt.